Medicijnconsult – Apotheek Beek en Donk – Beek en Donk

Medicijnconsult

Wij zien dat veel van onze klanten verschillende artsen bezoeken. Te denken valt dan aan de huisarts, maar ook andere voorschrijvers zoals specialisten in een ziekenhuis. Zeker wanneer u meerdere geneesmiddelen krijgt voorgeschreven door verschillende artsen, is het raadzaam om hier een keer goed naar te laten kijken. Wij zien vaak dat artsen niet helemaal op de hoogte zijn van wat andere voorschrijvers voorschrijven. In de apotheek komt alles samen, en aangezien wij specialist zijn in wisselwerking tussen medicijnen, kan het zeker nuttig zijn om dit eens tegen het licht te houden.

U kunt bij ons een medicijnconsult aanvragen. Een van onze apothekers zal samen met u uw medicatie doornemen, en een voorstel doen tot aanpassingen in uw medicatie. Uiteraard alleen wanneer hier reden toe is. Aan dit medicijnconsult zijn kosten verbonden. Wanneer u onderstaand formulier invult, nemen wij telefonisch contact met u op om dit door te spreken. U kunt dan altijd nog vrijblijvend kiezen of u hiermee instemt, of niet.

Stap 1 van 4
Persoonsgegevens

Geboortedatum
Geslacht

Stap 2 van 4
Adresgegevens

Vul als volgt in: 1234AB.
Vul als volgt in: 0123456789.
Vul als volgt in: naam@domein.nl

Stap 3 van 4
Aanvraag afspraak

Meest geschikte datum

Stap 4 van 4
Samenvatting

Persoonsgegevens

Achternaam
Tussenvoegsel
Voorletters
Voornaam
Geboortedatum
--
Geslacht

Adresgegevens

Straatnaam en Huisnummer
 
Toevoeging
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
Mobiel nummer
E-mailadres
Land
Toestemming gebruik n.a.w. gegevens t.b.v. inplannen afspraak

Aanvraag afspraak

Meest geschikte datum
--
Meest geschikte tijd
Verzekeringsnummer
Opmerkingen

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Aanvragen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord